Home » Algemeen » Juniorenteam meisjes tennisclub De Wildbaan kampioen
Algemeen
Sport

19 mei 2015

Juniorenteam meisjes tennisclub De Wildbaan kampioen

Juniorenteam meisjes tennisclub De Wildbaan kampioen

BORCULO – Het meisjes juniorenteam van de Borculose tennisclub De Wildbaan in de leeftijdsklasse t/m 17 jaar is zondagmiddag in Sneek kampioen geworden van de landelijke tweede klasse. Dit was een geweldige ontknoping van de competitie en een fantastische teamprestatie.
De tennismeiden moesten de afgelopen weken aantreden in Roden, Lelystad en afgelopen zondag dus Sneek.
Het werd een onvergetelijke slotdag van de competitie. Het team van De Wildbaan stond gelijk in punten met de sterke tegenstander NOMI uit Sneek. Aangezien de Friezen in Borculo overtuigend met 1-5 hadden gewonnen, moesten de meiden uit Neede en Borculo de laatste wedstrijd winnen in Sneek. Om 10.00 uur werd er gestart in Zuidwest-Friesland. Nadat De Wildbaan in de enkelpartijen al een 3-1 voorsprong had genomen, volstond winst van één van de beide dubbelpartijen. Dit lukte uiteindelijk om 15.45 uur, waardoor De Wildbaan uiteindelijk in het hol van de leeuw de eindzege (4-2) binnenhaalde en als eerste finishte. Dit werd door de meiden uitbundig gevierd. Hulde aan het team bestaande uit Ruth Hakvoort, Lori Marleen Koeslag, Jeanne Breukers, Michelle Nijhof en Evelien Brinkman.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com