Algemeen
Sport

26 mei 2015

Sportuitslagen van de week (21)

Sportuitslagen van de week (21)
Biljart

HCR Prinsen niet verder dan de derde plaats in de poule
Tijdens de strijd om de KNBB beker in Rijsbergen is het Haarlose HCR Prinsen niet verder gekomen dan de derde plaats in de poule. De Achterhoekse formatie begon donderdag met een 2-6 nederlaag tegen MCR/De Uitpsanning, maar herstelde zich vrijdag goed door een 8-0 overwinning op Van Wanrooy Transport.

Paardensport

Hamelandse ponyruiters hebben het goed gepresteerd op eigen concours in Geesteren.
Tijdens het Pinksterconcours van 23 mei 2015 zijn de volgende bixieruiters in de prijzen gevallen. Tessel Kramp behaalde met haar pony Hanna een 1e prijs, ook Mirthe Ebbekink haalde een 1e prijs met haar pony Sippie, Iza Venhoven behaalde met Nikandro een 1e prijs en Nynke Maats behaalde met Camee een 3e prijs in de bixie.
In het B springen Categorie ABC behaalde Rosalie ter Woerds een mooie 1e plaats met haar pony Zenya B,
in dezelfde klasse werd Roos Dekkers met Sky Dancer 4e. Lynn Bouwmeester behaalde een 6e plaats met haar pony Coposta in het B springen categorie DE. In de klasse L springen categorie ABC behaalde Regina Kappert het haar pony Hunter een mooie 1e plaats. Al deze combinaties komen uit voor de Hamelandse ponyclub.
Prijzen voor Hamelandse Ruiters tijdens thuiswedstrijd
Afgelopen weekend werd er een thuiswedstrijd verreden voor leden van de Hamelandse Ruiters. Lieke Walvoort startte Grandios in de klasse B dressuur en werd vijfde en zesde. Linda Bomhof werd in dezelfde klasse derde met Eelay. Sanne Bolster werd eerste en tweede in de klasse M2 met Exclusief. Danique Weernink stuurde Ulvana naar de winst in de klasse L springen. Jan Lutke Willink werd in dezelfde klasse twaalfde met Zisinaa. Henk-Jan Klein Braskamp mocht in de klasse M springen een zesde plaats in ontvangst nemen met Venus. Allen komen uit voor de Hamelandse Ruiters.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook