Home » Algemeen » Collecte Rode Kruis in en voor Berkelland
Algemeen

3 juni 2015

Collecte Rode Kruis in en voor Berkelland

Collecte Rode Kruis in en voor Berkelland

BERKELLAND – Het Rode Kruis Nederland collecteert van 15 juni tot en met 20 juni. De opbrengst komt volledig ten goede aan de lokale activiteiten. Het bestuur van de afdeling Berkelland wil de opbrengst voor dit jaar inzetten voor met name activiteiten voor de jeugd bij het (basis) onderwijs binnen onze gemeente. Dit kan een workshop of minicursus eerste hulp zijn voor bepaalde leeftijdsgroepen. Daarnaast blijft het Rode Kruis Berkelland dit jaar bezig om het aanbod Rode Kruisopleidingen te verbreden en laagdrempelig te maken.
Dit betekent concreet dat we het volgen van opleidingen deels via internet mogelijk maken, de jeugd als specifieke doelgroep willen benaderen en de inschrijfgelden voor de opleidingen gaan verlagen. Voor de collecte zijn wij altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die een paar uur voor ons willen collecteren. Interesse? Neem dan contact op met onze collecte coördinator Alies Meerbeek via a.meerbeek@rodekruisberkelland.nl
Het Rode Kruis is een organisatie zonder winstoogmerk. De activiteiten van de afdeling Berkelland bestaan uit het geven van eerste hulp en reanimatiecursussen, het verzorgen van nood- en evenementenhulpverlening en het bevorderen van zelfredzaamheid.
 

Advertentie:

Booking.com

Lees ook