Home » Algemeen » Diekhook in ’t Lech van 24 t/m 27 september
Algemeen

5 juni 2015

Diekhook in ’t Lech van 24 t/m 27 september

Diekhook in ’t Lech van 24 t/m 27 september

BORCULO – In buurtschap de Dijkhoek bij Borculo wordt momenteel al weer hard gewerkt aan de organisatie van een bijzondere verlichtingsroute. Onder de titel “Diekhook in ‘t Lech” wordt van donderdag 24 september t/m zondag 27 september a.s. verlichtingsroute gehouden. Diekhook in ’t Lech wordt elke vijf jaar georganiseerd.
Mede omdat de buurtvereniging Dijkhoek dit jaar 70 jaar bestaat is dat een reden om er een schitterende tocht van te maken! De route is inmiddels bekend en uitgezet, en een groot aantal van de aanwonenden hebben hun medewerking toegezegd. Naast boerderijen, burgerwoningen en diverse mooie plekjes worden er ook wat objecten verlicht, deze zullen verzorgd worden door meerdere verenigingen uit de Dijkhoek en buurtgenoten. Zodat er tijdens het rijden van de route altijd wat te zien is!
Middels een uitgebreide route worden de verlichte huizen e.d. toegelicht. En denkt u nu, nou de Dijkhoek dat is niet zo groot, dan zijn we gauw klaar; u komt bedrogen uit! De route is ruim 25 kilometer lang.
De organisatie is in handen van de Buurtvereniging Dijkhoek en de commissie “Diekhook in ’t Lech”. Daarnaast zijn er veel vrijwillgers uit de buurt die helpen. De start is iedere avond vanaf 20:00 uur bij Buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg 51 te Borculo.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook