Home » Algemeen » Inspiratie festival bij Erve Zurel op 20 juni
Algemeen

10 juni 2015

Inspiratie festival bij Erve Zurel op 20 juni

Inspiratie festival bij Erve Zurel op 20 juni

BORCULO – Op zaterdag 20 juni vindt van 11.00 tot 17.00 uur op het terrein van Erve Zurel aan de Platvoetsdijk in Borculo de derde editie van het BE WELL – GET INSPIRED festival plaats. Dit festival staat geheel in het teken van Inspiratie en Wel-Zijn. De verbinding tussen Body, Mind en Spirit staat hierbij centraal. Het BE WELL – GET INSPIRED festival is voor iedereen die op zoek is naar inspiratie, spiritualiteit en gezondheid.
Bezoekers kunnen deze dag een breed scala aan stands met diverse producten en diensten op het gebied van Body, Mind en Spirit verwachten. Gedurende de dag worden er diverse lezingen en behandelingen op het gebied van persoonlijke groei, gezondheid en transformatie gegeven. Op het programma staan onder andere een ontspannend klankschalenconcert, gegeven door Thea Tolkamp, een interactieve lezing van Wim Velthuis, “Energie, je kunt er niet genoeg van hebben” en Ellen Forkink geeft een lezing “Elk kind lekker in zijn/haar vel”, waarin ze je inspireert om te ervaren wat ondersteuning kan betekenen voor het welzijn van jouw kind(eren).
Verder is er de mogelijkheid om verschillende soorten massages en (energetische) behandelingen te ontvangen, zoals magnetiseren en voetzoolreflextherapie. Jeff Rijke van Tao-Chi geeft met een paar studenten een demonstratie Qigong. Bezoekers worden uitgenodigd om hier aan deel te nemen.
Tijdens deze dag is er ook van alles te beleven op muzikaal gebied, waaronder een kamerconcert met cello en piano door Lisette Elders en Irene Vanderbosch. De gelegenheidsformatie “De Songbirds” met Annelien Keen en Henny Brinkman speelt in een licht versterkte setting popsongs met twist. De “ Rockpops” uit Winterswijk o.l.v. Rob Visser geeft een voorproefje uit het repertoire van hun RockPopera The Journey, die medio 2016 in première gaat.
Voor het eerst heeft ook kunst en creativiteit een plekje gevonden op het festival. Zo zal er een groot doek aanwezig zijn, waarop ieder bezoeker en/of deelnemer zijn creativiteit kwijt kan, om zo gezamenlijk en in Verbinding een mooi kunstwerk te creëren.
Voor de kinderen is er een kidscorner met diverse kinderactiviteiten en er is een kleine horeca gelegenheid met koffie/thee en lekkers
Entree is € 2.50 incl. kopje koffie/thee. Kinderen tot 12 jaar gratis. Voor sommige workshops/behandelingen en voor de kidscorner wordt een kleine vergoeding gevraagd.
Het doel is om een inspirerend evenement te organiseren waar je als bezoeker op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met diverse concepten, methoden en producten op het gebied van Body, Mind en Spirit. De opbrengst van deze dag gaat naar een goed doel in Nepal ten behoeve van de heropbouw na de recente aardbevingen.
Erve Zurel is het centrum voor Inspiratie en Wel-Zijn in de Achterhoek. Een plek waar spiritualiteit en gezondheid samenkomt. Waar men inspiratie opdoet om Wel-Zijn op elk niveau te bevorderen. . Meer informatie over het festival en het programma is te vinden op www.festival.ervezurel.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook