Home » Algemeen » Workshop schilderen in Haarlo en Eibergen
Algemeen
Haarlo

12 juni 2015

Workshop schilderen in Haarlo en Eibergen

Workshop schilderen in Haarlo en Eibergen

HAARLO/ EIBERGEN – In de komende weken worden er verschillende schilder workshops aangeboden in de Kruidenhof in Mallum, Eibergen.
Op woensdag 24 juni is de workshop “Schilderen à la Monet’ en op zaterdag 4 juli de workshop “van Detail tot Abstract”. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Beide schilderworkshops worden verzorgd door de Ruurlose kunstenares Inge Meuleman. Zij geeft al jaren Schildercursussen en in de zomermaanden verzorgd zij Schilderworkshops in bijzondere tuinen en op landgoederen.
Schildersatelier
In het najaar start een nieuwe cursus Het Schildersatelier. Deze worden gegeven op woensdag ochtend en middag in De Kruidenhof (accommodatie) in Eibergen en op donderdagochtend in Kulturhus ’t Stieltjen onder leiding van beeldend kunstenaar Inge Meuleman. Het Schildersatelier bestaat uit 10 lessen op donderdagochtend van 9.30u t/m 12.00u. De startdatum is 7 resp. 8 oktober.
Naast Het Schildersatelier worden, ter ondersteuning van het schilderen, lezingen Kunst Beschouwen aangeboden en Workshops met gerichte opdrachten. Voor meer informatie: Inge Meuleman 06-40326519 info@tuinenomvantehouden.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook