Algemeen

13 juni 2015

Acht Borculose tuinen tijdens Open Tuinen weekend

Acht Borculose tuinen tijdens Open Tuinen weekend

BORCULO – Maar liefst 37 tuinen opengesteld tijdens het open tuinenweekend van Groei en Bloei in de gemeenten Berkelland en Haaksbergen! Dit weekend valt op 20 en 21 juni.
Dit jaar worden de tuinen gepresenteerd in een boekje. Er is een kaartje opgenomen waarop u zien waar de tuinen kunt vinden. Daarnaast vindt op de website www.ziemijntuin.nl alle actuele informatie over de tuinen die meedoen. De tuinen staan per categorie beschreven en u vindt ook een kalender met data van openstellingen naast dit Open Tuinen weekend. Soms zijn de tuinen op andere momenten in het seizoen ook heel bijzonder. Denk aan het voorjaar met bollen en bloesem, of in het najaar met mooie tinten en een volwassen groei.
De toegang tot de tuinen is geheel gratis en u betreedt de tuinen op eigen risico. Het spreekt vanzelf dat de tuineigenaren hun uiterste best doen om de veiligheid van de bezoekers centraal te stellen. Honden zijn niet toegestaan.
In sommige tuinen kunt u een verfrissing (koffie, thee, limonade) krijgen. Vaak is dit gratis. In de tuinomschrijving wordt dit aangegeven. Daarnaast zijn in een aantal tuinen plantjes te koop of kunt u zaden krijgen. Sommige tuinen bieden ook curiosa aan. Dit kunt u ook vinden in de tuinpresentaties op de site: www.ziemijntuin.nl
De boekjes zijn o.a. verkrijgbaar bij de vvv’s van Berkelland en Haaksbergen. De tuinen zijn open van 10.00 uur tot 17.00 uur, tenzij anders aangeven. Eén tuin heeft een avondopenstelling op zaterdagavond.
Deelnemende tuinen
De heer Braam
Kerkegaarden 1a
Peter en Anke Heutinck
Wessel van Eylllaan 3
Chris en Rina Gosens
Prinses Irenestraat 16
Fam. Memelink
Ruurloseweg 6
Jan en Terry Schravesande “de IJsvogel”
Dr. Scheylaan 3
Fam. Everts
Dr. Scheylaan 5
De Heer Andriessen
Dr. Scheylaan 7
Vincent Schuurman
Boomgaarden 4

Advertentie:

Booking.com

Lees ook