Home » Algemeen » Rode Kruis Week in Berkelland van start
Algemeen

15 juni 2015

Rode Kruis Week in Berkelland van start

Rode Kruis Week in Berkelland van start

BORCULO – Van 14 t/m 20 juni organiseert het Rode Kruis de landelijke Rode Kruis Week. Tijdens deze week vraagt het Rode Kruis met allerlei georganiseerde activiteiten aandacht voor de inzet van alle vrijwilligers in Nederland. Onderdeel van de Rode Kruis week is de jaarlijkse collecte. In Nederland gaan dan tienduizenden vrijwilligers met de collectebus eropuit om steun te vragen voor de activiteiten van het Rode Kruis.
Rode Kruis Week en collecte in Berkelland
Ook afdeling Berkelland zet zich tijdens de Rode Kruis Week actief in. Deze week gaan ruim 125 collectanten van deur tot deur om geld in te zamelen. De inzet van onze vrijwilligers tijdens de collecteweek is van essentieel belang voor de activiteiten die Rode Kruis in Berkelland wil uitvoeren. De opbrengst van de collecte van dit jaar wordt vooral besteed aan jeugdactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan een workshop of minicursus eerste hulp. Dit alles met als doel om al op jonge leeftijd aandacht te vragen voor zelfredzaamheid.
Daarnaast zijn een aantal vrijwilligers met een informatiestand aanwezig op de vier weekmarkten van Berkelland: 16 juni in Eibergen en Neede, 17 juni in Borculo en 19 juni in Ruurlo. Iedereen die het Rode Kruis een warm hart toedraagt, zich in wil zetten als vrijwilligers of informatie wil over de activiteiten van de afdeling Berkelland is van harte welkom.
Wil je meer weten over de collecte van Rode Kruis Berkelland of wil jij je ook inzetten als vrijwilliger tijdens de collecteweek? Neem dan contact op met Alies Meerbeek via a.meerbeek@rodekruisberkelland.nl. Of kijk op de website: www.rodekruis.nl/berkelland.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook