Algemeen
Featured

15 juni 2015

16e Borculose taptoe op 27 juni

16e Borculose taptoe op 27 juni

BORCULO – De Borculose taptoe op zaterdagmiddag 27 juni belooft zeer fraai en afwisselend te worden. Het wereldberoemde wielrijdersmuziekkorps ”Bicycle Showband Crescendo” uit Opende zal ongetwijfeld voor veel muzikaliteit, hilariteit en spektakel zorgen met haar nieuwe show. De Amersfoortse showbands Juliana en Bernhard (jeugd) zullen laten horen en zien dat ze bij de top van Nederland horen op taptoe gebied.
De organisatie van de Borculose taptoe, “Stichting voor Cultuur, Sport en Spel”, heeft er in het verleden terecht voor gekozen elk jaar ook één of meerdere regionale korpsen te contracteren. Dit jaar zijn dat Drumfanfare Euphonia uit Eibergen gemeente Berkelland en Schutterij De Eendracht uit Ulft gemeente Oude IJselstreek. Drumfanfare Euphonia Eibergen is enkele jaren geleden ontstaan uit het voormalige Jachthoorn-korps. Deze groep actieve muzikanten is erg fanatiek aan het repeteren gegaan en het resultaat mag er zeker zijn. Ze hebben al bewezen dat ze in deze relatief korte periode een prachtige show kunnen presenteren.
De Schutterij Eendracht Ulft zal tijdens haar 2 shows een heel ander geluid laten horen en ook visueel is er, vergeleken met de andere korpsen, wat aparts te genieten. Van het publiek uit voorgaande jaren kwam de wens naar voren om een korps te laten optreden die ook in haar show vendelzwaaien kan presenteren.
De taptoe wordt gehouden tijdens de Borculose Weerkomdaage op zaterdagmiddag 27 juni 2015 van 14.30 uur tot 17.00 uur. Locatie: hoofdveld van VV Reünie aan de Haarloseweg 13 in Borculo met tribunes waarvan het grootste gedeelte overdekt is. Voorverkoop van entreekaarten bij het TIB (v.h. VVV) aan de Hofstraat 5 (tel. 0545-271966) en bij Tabak en Wijn en Zo, Veemarkt 4 te Borculo. Online kaarten via www.cultuursportspel.nl. Entreekaarten kosten in de voorverkoop € 12,= per persoon en aan de kassa € 15,=. Kinderen tot 12 jaar, kaarten voor de helft van de entreeprijs, mits onder begeleiding volwassene(n).

Advertentie:

Booking.com

Lees ook