Algemeen
Featured

25 juni 2015

JEB evenementen tijdens Weerkomm’n dagen

JEB evenementen tijdens Weerkomm’n dagen

BORCULO – Aankomend weekend staat bol van de evenementen in Borculo. Zo zijn de jaarlijkse Weerkomm’n dagen op zaterdag en zondag en  het Brandstof Festival op zondag. Ook JEB (Jongeren Evenementen Borculo) organiseert verschillende activiteiten tijdens dit weekend.
Vanavond om 21.00 uur is er de Caiway Buitenbioscoop op de Veemarkt. De film dit jaar is Sextape. Het plein gaat om 21.00 uur open en de film start om 22.00 uur. Entree: 5 JEB munten of 5 euro (1 euro per JEB munt). Tijdens het Brandstof Festival op zondag organiseert JEB een kofferbak verkoop achter de Joriskerk. Dus heb je nog bruikbare kleding, speelgoed of andere leuke spullen waar je van af wilt? Een deelname kaart is te verkrijgen bij Schuurman Schoenen Borculo. (Maximaal 20 plekken)
En op zondag 28 juni wordt er in het Berkelpark, het park voor het gemeentehuis, een picknick georganiseerd onder de naam ‘Picknick in het park’. Deze picknick is van 12.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Voor de kinderen is er een springkussen en schmink. Neem gerust je eigen picknickmand en/of kleedje mee.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook