Algemeen
Sport

29 juni 2015

Roos Dekkers geselecteerd voor Gelderse kampioenschappen

Roos Dekkers geselecteerd voor Gelderse kampioenschappen

Tijdens de laatste selectiewedstrijd in Barchem afgelopen zaterdag is Roos Dekkers met haar pony Sky Dancer 1e geworden in het L springen Categorie C. Dit betekend dat zij ook kringkampioen in deze klasse is geworden. Tevens werd Roos met Sky Dancer 1e in het B dressuur Categorie C zij kreeg van de jury 199 punten voor haar proef.
Luca Hoogenboom behaalde met haar pony Witje een mooie 2e plek in het B dressuur categorie D zij kreeg van de jury 192 punten. Naast Roos Dekkers zijn ook Caitlin Baay met haar pony Duncan B springen categorie D, Regina Kappert met Hunter L springen categorie C en Renate Kappert met Poppings Roeyel L springen categorie D geselecteerd voor de Gelderse kampioenschappen op 1 augustus in Brummen. Al deze combinaties komen uit voor de Hamelandse ponyclub.
Uitslagen Hamelandse Ruiters
Afgelopen weekend kwamen diverse leden van de Hamelandse Ruiters aan start in Barchem. Danique Weernink won met Ulvana de klasse L springen. Rita Ligtenbarg en Frinando werden negende in het B springen en vierde in de klasse L1 dressuur. Belinda Brinke werd met haar paard Charmant vierde in de klasse M1 dressuur. Lieke Walvoort en Grandios werden vijfde in de klasse B dressuur.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook