Algemeen
Featured

13 juli 2015

Sportnieuws van de week (28/29)

Sportnieuws van de week (28/29)
Voetbal

Graafschap voetbalt tegen v.v. Ruurlo.
Zoals elk jaar speelt de Graafschaap een oefenwedstrijd tegen v.v. Ruurlo. Dit keer op donderdag 16 juli op sportpark ’t Rikkelder. De aanvang is om 19.00 uur. Entree: t/m 12 gratis, 13-17 jaar € 4,00, inc comsumptiemunt, vanaf 18 jaar € 7,00 inclusief consumptiemunt.
Deelnemers Jan Mesland Toernooi bekend.
Op zondag 16 augustus wordt het jaarlijkse Jan Mesland Toernooi gehouden bij v.v. DEO. De deelnemende ploegen zijn: GSV’63, EGVV, s.v. Wissel en DEO. De uitreiking wordt gedaan door Jan Mesland zelf.

Paardensport

Overwinning voor Sanne Bolster en Exclusief.
Afgelopen weekend kwam diverse leden van de Hamelandse Ruiters in actie. In Eibergen werd een dressuurwedstrijd verreden. Sanne Bolster en Exclusief gingen tweemaal met de overwinning naar huis in de klasse M2 dressuur. Kim van de Esschert werd met Cliff derde in de klasse Z1 dressuur. In Markelo werd Lieke Walvoort met Grandios eerste en tweede in de klasse B dressuur. Henk Veldhuis reed Vamalia naar een zesde plaats in de klasse L springen.
Combinatie Jan Lutke Willink en Zisinaa wint L springen.
Afgelopen weekend kwam Jan Lutke Willink met zijn paard Zisinaa aan start in Zutphen. De combinatie was in vorm en won het L springen. Belinda Brinke startte met Charmant in de klasse M1 dressuur en mochten een derde en vierde prijs mee naar huis nemen.
Regina en Frederieke halen prijzen binnen tijdens concours in Markelo
Zaterdag 11 -7 werd Regina Kappert 1e in de klasse L springen, ze had een mooie foutloze 1e ronde en ook in de barrage bleef ze foutloos, ze had de snelste tijd van de categorie ABC pony’s. Frederieke ter Woerds behaalde in het B dressuur een 3e prijs met haar pony Golden Boy, zij kreeg van de jury 195 punten voor haar proef. Beide combinaties komen uit voor de Hamelandse ponyclub nuit Geesteren

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook