Algemeen
Featured
Haarlo

11 augustus 2015

Paard mishandeld in Haarlo

Paard mishandeld in Haarlo

HAARLO – Maandagavond omstreeks 19.15 uur, is een paard dat in een weiland stond aan de Wolinkweg in Haarlo, mishandeld. De vermoedelijke dader, donker gekleed, is vanuit de wei de Kuipersdijk op gelopen. De politie is op zoek naar deze man en roept getuigen op zich te melden.
De eigenaresse van het paard hoorde en zag vanuit haar woning dat haar paard enorm tekeer ging en nogal angstig door de wei rende. Toen zij naar haar paard keek zag ze een onbekende man vanuit de wei weglopen. Ze ging naar het paard toe om hem naar de stal te brengen. Toen zij in de stal het vliegenkleed van het paard nam, zag zij dat het paard een verwonding had op zijn rug. De wond moest door een dierenarts worden gehecht. De politie hield een buurtonderzoek maar dat heeft nog niet geleid tot het oplossen van deze zaak.
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.<

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook