Home » Algemeen » Zomer in Gelderland komt naar Gelselaar
Algemeen
Gelselaar

12 augustus 2015

Zomer in Gelderland komt naar Gelselaar

Zomer in Gelderland komt naar Gelselaar

GELSELAAR – Op maandag 24 augustus wordt Gelselaar omgetoverd tot één grote tv-studio. Het dorp is uitverkoren om mee te doen aan het tv programma: Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland. In het tv-programma worden plaatsen uit Gelderland op een ludieke wijze gepresenteerd aan de rest van de provincie.
Team Gelselaar ontvangt in de ochtend een opdracht die gedurende de dag uitgevoerd moet worden. ’s avond om 18.20 uur wordt de opdracht in de live-uitzending gepresenteerd aan de onafhankelijk jury en kan met verschillende opdrachten geld bijeen worden gesprokkeld voor een goed doel. Het beloofd een uitzending te worden vol spanning en spektakel dat je sowieso niet wilt missen.
Gelselaar heeft er voor gekozen om het te geld te gebruiken voor een geluidsinstallatie ten behoeve van de Senioren Commissie welke gehuisvest zijn in het nieuwe dorpshuis.
Het publiek kan het team helpen. Wanneer er minimaal 300 personen om 17.45 uur in het “Groene Hart” aanwezig zijn, heeft het team de eerste € 300,- al verdiend. Team Gelselaar roept dan ook op om met zoveel mogelijk mensen vanaf 17:30 uur naar de live-uitzending te komen kijken zodat er zoveel mogelijk geld voor het goede kan worden verdiend. Tevens kan er gedurende de dag van de uitzending op “Gelselaar” gestemd worden via de Omroep Gelderland app! Hoe meer stemmen, des te meer punten!
De eindstand wordt uiteindelijk opgenomen in het totaal klassement van alle deelnemende plaatsen. Alle teams strijden uiteindelijk om de felbegeerde titel: ‘Mooiste plaats van Gelderland’.

Advertentie:


Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 27 september 2022

    BORCULO – Op zaterdag 1 oktober wordt er in Borculo een koopavond georganiseerd. De winkels zijn extra lang geopend tot 19.00 uur. Dus,

  • 20 september 2022

    BORCULO – De Borculoër Wico van Leeuwen is vermist. De man wordt al sinds 14 mei 2022 vermist en de politie maakt zich zorgen

  • 20 september 2022

    GEESTEREN – Afgelopen weekend werd er in Geesteren het jaarlijkse Schuttersfeest gevierd. Op zaterdag werd het Vaandelzwaaien gehouden, geheel volgens traditie, met muzikale

Booking.com