Home » Algemeen » Stem via de Omroep Gelderland app op Gelselaar
Algemeen
Gelselaar

19 augustus 2015

Stem via de Omroep Gelderland app op Gelselaar

Stem via de Omroep Gelderland app op Gelselaar

GELSELAAR – Omroep Gelderland trekt ook in de zomer van 2015 weer door de provincie opzoek naar de leukste plaats van Gelderland met het live TV programma “Zomer in Gelderland”. Dit jaar doet Gelselaar een gooi naar deze prestigieuze titel. Op maandag 24 augustus zal de radio- en televisiekaravaan Gelselaar aan doen. Vanaf vroeg in de ochtend zijn er dan reportages te horen op de radio en even na 18 uur die avond begint het live programma op TV. De inzet is niet alleen de mooiste plaats van Gelderland te worden, maar ook het winnen van een geld bedrag van € 1.000,-. Dit geld wordt gebruikt voor een wens van de senioren commissie in Gelselaar, namelijk een goede geluidsinstallatie in het nieuwe dorpshuis.

Help jij om het doel te bereiken? Je kunt dat doen op twee manieren. Op maandag 24 augustus om 17.45 uur wordt het aantal mensen geteld dat in het “Groene Hart” in Gelselaar staat (dat is tegenover de Klokslag). Als daar meer dan 300 mensen staan dan zijn de eerste 300 euro binnen!
Tevens kan er op maandag 24 augustus de hele dag tot 17.00 uur via de Omroep Gelderland app op Gelselaar gestemd worden. Hieronder vind je de link, waar precies staat uitgelegd hoe je de app kunt downloaden en kunt stemmen! Wil jij de app alvast op je smartphone of tablet zetten zodat jij op maandag 24 augustus tussen 0.01 uur en 17.30 uur op Gelselaar kunt stemmen? Klik HIER om te stemmen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook