Algemeen
Featured

19 augustus 2015

Kindermiddag op zaterdag 22 augustus

Kindermiddag op zaterdag 22 augustus

BORCULO – Geen Vader- of Moederdag maar Kinderdag. Op dit speciale evenement in Borculo komen kinderen aanstaande zaterdag (22 augustus) volledig aan hun trekken. Er is van alles te doen. De activiteiten worden tussen 13.00 en 17.00 uur gehouden in de Weverstraat bij de Veemarkt in het centrum van het Berkelstadje en er zijn geen kosten aan verbonden.
De Kinderdag is een initiatief van Stichting Promotie Borculo (SPB) onder auspiciën van de Borculose Ondernemers Vereniging (BOV). De afgelopen jaren was het evenement steeds druk bezocht en konden kinderen uit de voeten met thema’s als water en circus. Deze keer is het een gevarieerde mix van leuke spelletjes en doe-activiteiten.
Een greep uit het aanbod: ponyrijden, springkussens, schminken, knutselen, varen met minizompen, bal schieten in de Berkel, voetbalactiviteiten, voetbalwedstrijden in een speciale boarding en een spelletjesparcours met typisch Oudhollandse spelletjes zoals sjoelen, spijker poepen, hinkelen, ringgooien, touwtje springen en bliklopen. Bij deze onderdelen ontvangen deelnemers een stempel. Als ze de stempelkaart vol hebben, krijgen ze een prijsje. Daarnaast is er een grabbelrok waarbij de kinderen iets lekkers kunnen grabbelen en er wordt gratis ranja geschonken.
De Kinderdag wordt mede mogelijk gemaakt door de hulp van veel vrijwilligers, de brandweer, de Hamelandse Ruiters uit Geesteren, de Synagoge en Borculose ondernemers. Als sponsor is EMTÉ Supermarkten aan het evenement verbonden.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook