Algemeen

27 augustus 2015

Mooie spullenbeurs ‘van Herfst tot Kerst’

Mooie spullenbeurs ‘van Herfst tot Kerst’

BERKELLAND / HAAKSBERGEN – Groei & Bloei afdeling Berkelland- Haaksbergen organiseert voor het eerst een beurs met mooie spullen op 28 november. Een beurs met spullen die te maken hebben met o.a bloemschikken, kerst, terras en andere leuke tuinspullen. Als u rond kijkt op uw zolder, in kasten of een schuurtje komt u zeker mooie spullen tegen die een tweede leven waard zijn. Spullen die gebruikt of zelfs nieuw zijn maar niet (meer) gebruikt worden of niet meer passen in uw interieur of terras. Hiervoor gaat Groei en Bloei een beurs organiseren.
Groei & Bloei verwacht van de aanbieders dat de verkochte spullen schoon en breukvrij zijn. Gebruik geen water i.v.m. knoeien op de zaalvloer en zorg dat uw spullen geprijsd zijn, want dat is voor iedereen gemakkelijk.
Heeft u belangstelling om uw spullen te verkopen? Opgeven kan bij Marcel Borkus, marcelruurlo@gmail.com. Voor meer informatie kunt u hem ook bellen via 06-152 919 71.
Praktische informatie
Betaling op rekening van de penningmeester van Groei & Bloei, Jan van Dijk, onder vermelding van: uw naam op reknr:
NL53RABO03091423 69 t.n.v. KMTP Groei en Bloei. Zodra uw betaling binnen is uw plek definitief. Er zijn maar 35 tafels beschikbaar dus reageer snel.
Locatie; Zaal Prinsen in Haarlo Eibergseweg 13
9.30 uur tot 12.30 uur. Opbouw vanaf 8.30 uur.
Vrije entree voor iedereen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook