Home » Algemeen » Diekhook in ’t Lech van 24 t/m 27 september 2015
Algemeen

9 september 2015

Diekhook in ’t Lech van 24 t/m 27 september 2015

Diekhook in ’t Lech van 24 t/m 27 september 2015

DIJKHOEK – In buurtschap de Dijkhoek bij Borculo wordt momenteel al weer hard gewerkt aan de organisatie van een bijzondere verlichtingsroute. Onder de titel “Diekhook in ‘t Lech” wordt van donderdag 24 september t/m zondag 27 september a.s. verlichtingsroute gehouden. Diekhook in ’t Lech wordt elke vijf jaar georganiseerd.
Mede omdat de buurtvereniging Dijkhoek dit jaar 70 jaar bestaat is dat een reden om er een schitterende tocht van te maken! De route is inmiddels bekend en uitgezet, en een groot aantal van de aanwonenden hebben hun medewerking toegezegd.
Naast boerderijen, burgerwoningen en diverse mooie plekjes worden er ook wat objecten verlicht, deze zullen verzorgd worden door meerdere verenigingen uit de Dijkhoek en buurtgenoten. Zodat er tijdens het rijden van de route altijd wat te zien is!
Middels een uitgebreide route worden de verlichte huizen e.d. toegelicht. En denkt u nu, nou de Dijkhoek dat is niet zo groot, dan zijn we gauw klaar; u komt bedrogen uit! De route is ruim 25 kilometer lang. De organisatie is in handen van de Buurtvereniging Dijkhoek en de commissie “Diekhook in ’t Lech”. Daarnaast is er veel hulp van vrijwilligers uit de buurt!
De start is iedere avond vanaf 20:00 uur bij Buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg 51 te Borculo.
De Noaberbus:
De Naoberbus zet zich in voor ouderen en mensen met een beperking door aangepast vervoer aan te bieden. De Noaberbus zet zich in tijdens Diekhook in ’t Lech 2015 om deze mensen te ondersteunen en een onvergetelijke avond te bezorgen. Bent of kent u iemand die hier graag gebruik van wil maken tijdens de verlichtingsroute door de buurtschap de Dijkhoek. Kijk dan snel op de website www.naoberbus.nl of bel naar 06-13839915 voor verdere informatie

Advertentie:

Booking.com

Lees ook