Algemeen

9 september 2015

De Berkelhof viert feest op 13 september

De Berkelhof viert feest op 13 september

HAARLO – Zorgboerderij De Berkelhof in Haarlo viert op zondag 13 september van 13.00 tot 16.00 uur haar 12 ½ jarig bestaan! Velen kennen De Berkelhof vanwege de heerlijke appeltaart, de leuke boerderijwinkel en de vrij toegankelijke zintuigentuin. De zorgboerderij is 12 ½ jaar geleden begonnen als ’t Memelink en heeft in 2009 een doorstart gemaakt onder de naam ‘De Berkelhof’.
Na vele goede en ja, ook slechte tijden, heeft De Berkelhof zich ontwikkeld tot een stevige, kleine professionele organisatie die ver buiten de eigen gemeentegrenzen bekend is. De Berkelhof is gegroeid tot een veilige en betrouwbare plek voor ondertussen meer dan veertig volwassenen met een verstandelijke beperking. Dit is het resultaat van de hoge betrokkenheid en inzet van velen. Meer dan dertig medewerkers, veertien vrijwilligers en uiteraard de cliënten zelf en hun families hebben hier samen hard aan gewerkt.
Op De Berkelhof wordt dagbesteding en wonen geboden. Samenwerken met anderen hoort er ook bij om in deze tijden succesvol te kunnen zijn. Zo werkt De Berkelhof samen met de gemeente, het zorgkantoor en verschillende zorginstellingen.
Op de open dag is er ook weer een mooi aanbod voor kinderen! Burgemeester Van Oostrum opent de dag om 13.00 uur en het programma wordt verder ondersteund door de Edelweiss Kapelle!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook