Algemeen
Sport

10 september 2015

3e Borculose cricket match weer zeer geslaagd

3e Borculose cricket match weer zeer geslaagd

BORCULO – Afgelopen zondag werd er alweer voor het 3e jaar op rij een echte cricket match gespeeld op het terrein van de Borculose IJsclub. Het team van captain Peter van Dijk was na de nipte nederlaag van vorig jaar tot op het bot gemotiveerd het team van captain en organisator/animator Chris Mobbs te verslaan.
Dit jaar wederom onder leiding van de altijd evenwichtige en onvermurwbare umpire Bert Textor, die de touwtjes strak in handen hield.
Het in ruime getale aanwezig publiek zag een zeer spannende match, waarbij beide teams ook verbaal tot het randje gingen om elkaar het zo moeilijk mogelijk te maken. Nadat er de nodige ballen waren “gebowled” en de “batsmen” van team Peter van Dijk allen aan bod waren geweest, werd er traditiegetrouw eerst uitgebreid geluncht.
Na afloop van de lunch konden de “batsmen” van team Chris Mobbs hun skills laten zien om revanche van team Peter van Dijk te voorkomen. Na afloop van deze tweede inning bleek dat team Chris Mobbs, met slechts 3 punten verschil, toch weer de zege naar zich toe had getrokken.
Tijdens de gezellige borrel na afloop, was iedereen het er over eens dat deze cricket match de komende jaren vast op de agenda moet blijven staan en is de laatste zondag van augustus 2016 vastgesteld als speeldag. Bij goede weersomstandigheden zal er mogelijk later dit najaar ook nog een keer worden gespeeld.
Namens alle cricketspelers dank aan VV Reünie en de Borculose IJsclub voor jullie spontane medewerking.
3e Borculose cricket match weer zeer geslaagd-1
3e Borculose cricket match weer zeer geslaagd

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook