Algemeen
Featured

11 september 2015

Ludieke actie Reünie in aanloop Borculose derby

Ludieke actie Reünie in aanloop Borculose derby

BORCULO – In aanloop van de Borculose Derby op zondag 13 september hebben aanhangers van Vakje K van v.v. Reünie een taart langs gebracht bij v.v. DEO, de gastheer van aanstaande zondag.
De taart werd gebracht tijdens de training van donderdag 10 september van DEO, die voor de actie even werd stilgelegd. Bij de taart is een brief achtergelaten.
“Heren DEO 1. Zondag aanstaande staat ons favoriete onderlinge wedstrijd op het programma. En nu jullie (DEO) zeer verrassend zijn gestart, willen we jullie trakteren op een heerlijke taart. Ondanks dat jullie de eerste helft helemaal zijn weggespeeld, toch 3 punten hebben overhouden. (Winst op v.v. Ruurlo, 2-1 red.)En daarom willen wij jullie, DEO 1, alsnog feliciteren met de eerste punten in de 4e klasse. Een taart leek ons gepast en daarom sturen we onze fanatieke aanhang, Vakje K, op pad om de taart te overhandigen. Als jullie zondag zorgen voor het bier voor deze aanhang zorgen wij voor het vuurwerk. Tot zondag, wij gaan fietsen, het kon wel eens laat worden net als de laatste keer. Groeten, Reünie 1.” Aldus de spelers van Reünie.
De vorige keer dat de twee clubs uit Borculo tegen elkaar speelden, is twee seizoenen geleden. Beide wedstrijden werden toen gewonnen door Reünie, uit 0-3, thuis 2-1.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook