Algemeen
Featured

12 september 2015

Dansworkshops met winnaar en danser RTL4 programma’s

Dansworkshops met winnaar en danser RTL4 programma’s

BORCULO – Op 18 oktober geven Chériëlle Dollekamp en Ryan Soesman, beiden docent dans bij LG-Dans, verschillende workshops in het Muziekcentrum Borculo. Op deze dag worden vier workshops gegeven en twee daarvan door Petit Bagaza, coach van Afrovibes, de winnaar van Every Dance Now 2015 en Kenzo Alvares, choreograaf en danser van het nieuwe RTL4 programma Dance Dance Dance.
Tussen 13.00 en 18.15 uur worden in het Muziekcentrum Borculo (Volharding) verschillende workshops gegeven. Ryan Soesman geeft tussen 13.00 en 14.00 uur een workshop Hiphop. Tussen 14.15 en 15.00 uur geeft Petit Bagaza een workshop Afrodance. Chériëlle Dollekamp geeft een workshop Femme, een vrouwelijke dansstijl. tussen 15.30 en 16.30 uur en Kenzo Alvares sluit de dag af met een 90 minuten durende workshop Hiphop.
Chériëlle Dollekamp en Ryan Soesman hebben verschillende keren met shows meegedaan voor Nike & Asics als danser en model. Ryan heeft ook meegedaan aan Holland’s Got Talent en te bewonderen in de Dinnershow 21 On Air.
Als je alle vier de lessen wilt volgen, dan betaal je 25 euro voor de hele dag. De workshops van Petit Bagaza en Kenzo Alvares kosten samen 20 euro of per les € 12,50 en de losse lessen van Chériëlle Dollekamp en Ryan Soesman kosten 5 euro per les. Leden van LG-Dans kunnen de workshops van Ryan en Chériëlle gratis volgen.
Opgeven kan via cherielle@live.nl. Kijk voor meer informatie op www.instagram.com/CRDanceNL of www.facebook.com/CherielleRyan

Advertentie:

Booking.com

Lees ook