Home » Algemeen » Burendag in wijk De Koppel
Algemeen

16 september 2015

Burendag in wijk De Koppel

Burendag in wijk De Koppel

BORCULO – Zaterdag 26 september is het weer nationale Burendag. In wijk De Koppel te Borculo heeft De Koppeling een gevarieerd programma opgesteld, zoals een darttoernooi, een huifkartocht en jeu des boules spelen op de vorig jaar tijdens Burendag aangelegde baan. Tevens is er een fietsroute waarbij de mogelijkheid wordt geboden om ieder heel uur met een groepje te vertrekken vanaf het wijkgebouw.
Dit alles om elkaar als buurtbewoners beter te leren kennen en de onderlinge saamhorigheid te versterken. De Burendag is er voor iedereen die in wijk De Koppel woont, er komt wonen of zich anderszins bij de wijk betrokken voelt.
Tijdens de Burendag bundelen de mensen van De Koppeling, wijkgebouw De Koppel, de Speeltuin en BeweegWijs hun krachten. De speeltuin is open, in het wijkgebouw kunnen koffie/thee/ranja gratis genuttigd worden. BeweegWijs heeft een aantal activiteiten in het Cycloonpark.
Er zal een lunch zijn met pannenkoeken, gemaakt voor en door Koppel-bewoners.
Bij de Burendag hoort het ook dat er iets gedaan wordt voor de buurt. Dit jaar de organisatie het crossterrein opknappen en opvrolijken, zodat de kinderen daar lekker kunnen blijven spelen. Daarbij is het de bedoeling dat volwassenen en kinderen uit de buurt meehelpen.
De Burendag wordt afgesloten met een barbecue in Amerikaanse stijl, dus zelf eten, drinken en een stoel meenemen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook