Home » Algemeen » Winst en teleurstellend verlies Topteam Berkelland
Algemeen
Sport

20 september 2015

Winst en teleurstellend verlies Topteam Berkelland

Winst en teleurstellend verlies Topteam Berkelland

HAARLO – Topteam Berkelland uit Haarlo heeft zijn eerste nederlaag van dit seizoen geleden. In Kwadendamme in Zeeland won het team van het duo Prinsen/Freke de eerste wedstrijd overtuigend van ‘s Landswelvaren met 0-6, in de tweede wedstrijd waren de rollen duidelijk omgedraaid en bleef de winst met 4-2 bij de thuisclub.
Roij van Raaij speelde in het anker kader 47/2 tegen Peter de Bree een uitstekende eerste partij, 118-200 in 9 beurten, maar in de tweede partij waren de rollen duidelijk omgedraaid en kreeg Van Raaij totaal geen grip op de captain van de thuisclub en verloor deze in 10 beurten met 200-110.
De druk kwam in het andere kaderspel, 71/2, nu duidelijk te liggen bij de Tsjech Marek Faus. Faus had Ian van Krieken in de eerste partij in drie beurten verslagen met 53-150 en toen Van Krieken in de tweede partij van acquit vertrok met een serie van 86 caramboles werd de druk nog groter. Stoïcijns verzamelde Faus de ballen en met een prachtige serie van 150 caramboles bracht hij de tussenstand op 2-2.
In het bandstoten had Eddy Leppens in de eerste partij geen kind aan zijn landgenoot Francis Forton. Met de regelmaat van de klok won hij in negen beurten met 18-100. Hoe anders was het in de tweede partij. Hij kreeg totaal geen grip op de partij. Verzamelde wel vijf keer de ballen mooi, mar het bracht geen voortzetting. In 17 beurten en slechts 50 caramboles ging de partij naar zijn landgenoot.
“We hebben vandaag onnodig verloren en twee dure punten verspeeld. Wat begon met een klinkende en terechte overwinning eindigde in mineur”, aldus een teleurgestelde Dinand Prinsen na afloop.

Advertentie:


Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 6 juli 2022

    BORCULO – Op woensdag 6 juli hebben de leerlingen van de Heuvelschool uit Borculo een cheque van €500 uit mogen reiken aan stichting

  • 6 juli 2022

    BORCULO – Mevrouw G.H. Ordelman-Heinneman uit Borculo wordt binnenkort 103 jaar. Op dinsdag 19 juli 2022 hoopt ze haar verjaardag te vieren. Mevrouw

  • 6 juli 2022

    HAARLO – Op 9 juli 2022 zal de eerste editie van het nieuwe festival Halfway Hairlow in Haarlo plaatsvinden. Een nieuw festival voor

Booking.com