Algemeen

20 september 2015

Jaarlijkse veldtoertocht van de Berkelrijders

Jaarlijkse veldtoertocht van de Berkelrijders

BORCULO – Op zondag 27 september organiseert toerclub de Berkelrijders uit Borculo zijn jaarlijkse Rabo Achterhoek Veldtoertocht. Deze veldtoertocht gaat door een zeer mooie omgeving en is zoals altijd verrassend, pittig en veelzijdig. De afstanden die de deelnemers kunnen kiezen zijn 35, 50, 65 en 85 km.
De routes zijn wederom op diverse punten vernieuwd t.o.v. vorig jaar. Dankzij de medewerking van diverse landeigenaren zijn ook deze keer weer mooie single tracks in de routes opgenomen waarvoor alleen deze dag toestemming is verleend.
De tocht voert door diverse velden, bossen, zandpaden en beekwallen in de prachtige omgeving van Borculo, Ruurlo, Barchem en Lochem. In deze tocht zijn ook een aantal mooie klimmetjes opgenomen.
Alle routes zijn volledig bewegwijzerd met pijlen, linten en borden. Er zijn diverse verzorgingsposten in de route opgenomen voor de nodige vertering. Tevens is er technische ondersteuning en EHBO beschikbaar.
De tocht wordt gehouden onder auspiciën van de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). Deelnemers kunnen zich inschrijven vanaf 08.30 uur bij buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg 51 in Borculo. Dit is tevens de start- en finishplaats. De inschrijving sluit om 09.30 uur voor de 65 en 85 km en om 10.00 uur voor de 35 en 50km. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro. Leden van de NTFU en KNWU krijgen op vertoon hun ledenpas 1 euro korting.
Meer info is te vinden op www.achterhoek-veldtoertocht.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook