Algemeen
Geesteren
Gelselaar

22 september 2015

Kunstroute 2015 in Geesteren en Gelselaar

Kunstroute 2015 in Geesteren en Gelselaar

BORCULO – De kunstroute van St. Kijk op Kunst Borculo wordt gehouden in de weekenden van 3/4 en 10/11 oktober a.s. Openingstijden zijn van 12.00 tot 17.00 uur. Dit jaar zijn naast 11 Nederlandse gastkunstenaars ook een 8-tal leden van de Duitse Westfälische Künstlergruppe uitgenodigd.
In de gereformeerde kerk te Geesteren is muziek van o.a. leerlingen en docenten van het Segno-collectief, Triskel en Miss Es & the Big Boys. Op de zondagen zullen dichters uit Oost Gelderland in zaal Florijn te Gelselaar sprankelende poëzie brengen – start elk uur vanaf 13.00 uur.
Tussen de weekenden door twee educatieve ochtenden gepland voor basisscholen uit de voormalige gemeente Borculo, waarin de jeugd kan kennismaken met enkele kunstenaars en hun werk.
Alle locaties, kerken, boerderijen, tuinen etc., liggen op loop en fietsafstand in Geesteren en Gelselaar. De deelnemers van Kijk op Kunst en hun gasten hebben geprobeerd om er een gevarieerd aanbod van te maken met o.a. schilderijen, hout, keramiek, beelden, fotografie en bronzen/stenen beelden.
Infopunten zijn bij Café Baan te Geesteren, Café Florijn te Gelselaar en de plaatselijke VVV’s en bibliotheken. Voor verdere informatie kunt u terecht op www.kijkopkunstborculo.nl

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook