Algemeen

28 september 2015

Indiase sfeer tijdens de koffieochtend 6 oktober bij Erve Zurel

Indiase sfeer tijdens de koffieochtend 6 oktober bij Erve Zurel

BORCULO – Dinsdag 6 oktober is er weer de maandelijkse koffie ochtend bij Erve Zurel. Gastspreker is deze keer Suus Westen. Suus organiseert reizen naar India. Ook heeft ze een stichting opgericht die in India een school heeft gebouwd.
Suus: “Ik ben gepassioneerd door India, het land van yoga, meditatie en uitbundige feesten, geuren en kleuren. Waar oude filosofieën en levensvisie hun oorsprong vinden. Laat me je meenemen in mijn passie en ervaringen over mijn vele reizen door India, ondersteund door kleurrijke foto’s.”
Ze organiseert binnenkort weer een reis naar India. Voor een ieder waar een bezoek aan India op het verlanglijstje heeft staan is dit een uitgelezen moment om de koffieochtend te bezoeken. De koffieochtend is voor netwerken, babbelen en interessante zaken bespreken.
Donderdag 1 oktober geeft Deirdre Schokking een workshop over “Anders denken” Donderdag 8 oktober is er een kennismakingsavond met Geert Klein Bruinink. Hij legt uit wat Enneagram voor je kan beteken. En vrijdag 9 oktober geeft Thea Tolkamp een klankconcert met klankschalen en andere muziekinstrumenten. Voor meer informatie bezoek onze website. www.ervezurel.nl of bel Clare : 0651573871. Erve Zurel Platvoetsdijk 9-11 7271 NE Borculo

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook