Algemeen

29 september 2015

Alzheimer Café: ‘Dilemma’s bij dementie’

Alzheimer Café: ‘Dilemma’s bij dementie’

BORCULO – De afdeling Achterhoek van Alzheimer Nederland organiseert elke tweede dinsdag van de maand een Alzheimer Café in Borculo. Met als thema deze maand: Dilemma’s bij dementie
In een viertal films vertellen tien mantelzorgers over vier dilemma’s die spelen bij de zorg voor hun naaste met dementie. Hoe komen zij tot hun keuze en welke afwegingen spelen daarbij mee. Voorbeelden die aan de orde komen: als je naaste niet meer wil douchen, moeten we het rijbewijs afnemen, wie betrek je bij de zorg en meer vragen komen aan de orde tijdens deze avond.
Praktische informatie
Alzheimer Café Borculo
Datum: Dinsdag 13 oktober 2015.
Plaats: Grand café van het Woonzorgcentrum Careaz J.W. Andriessen, Koppeldijk 40 in Borculo.
Tijdstip: Inloop en koffie vanaf 19.00. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Aanmelding vooraf is niet nodig. Toegang: Gratis.
Informatie
Het Alzheimer Café is een belangrijk trefpunt voor mensen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere naasten. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. U krijgt informatie en hoort ervaringen van anderen. Dit gebeurt allemaal in een gemoedelijke sfeer. De toegang is altijd gratis, evenals de koffie en de thee. Voor overige consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.
Zie voor meer informatie de website: www.alzheimer-nederland.nl/achterhoek of bel met de alzheimertelefoon van de afdeling Achterhoek: 06-13 51 44 11.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook