Algemeen

4 oktober 2015

Expositie Hanneke Schieven in Joriskerk

Expositie Hanneke Schieven in Joriskerk

BORCULO – Tijdens de herfstvakantie exposeert Hanneke Schieven in de Joriskerk te Borculo met gedichten die op eigen geschoten foto’s zijn gedrukt. De Joriskerk is van 10 t/m 24 oktober open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 16.30 uur. De toegang is gratis.
Hanneke heeft jarenlang gedichten geschreven achter gesloten deuren. Nu is ze in de openbaarheid getreden. Haar eerste gedichtenbundel “Tranen in het zonlicht” is een feit en is uitgegeven door Brave New Books van Bol. Ze heeft verhalen die dichtbij kunnen staan of iets verder weg, maar wel met een stem, verwerkt in gedichten. Het zijn gedichten over het leven, situaties die ze zelf meemaakte of gebeurtenissen die ze hoorde van anderen. Robert Long is ook een inspiratiebron voor haar geweest.
Hanneke is een verwoed fotografe, vooral objecten in de natuur. Deze expositie is daarom uniek, omdat met de foto de sfeer van de gedichten
wordt weergegeven. Zij hoopt met deze expositie de mensen in hun hart te raken.
Geschiedenis Joriskerk
Bent u nieuwsgierig naar de geschiedenis van de ruim 675 jaar oude Joriskerk, dan is er in de consistoriekamer een tentoonstelling met foto’s en teksten. Ook onze kerkrondleiders kunnen u het een en ander vertellen.
 

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook