Algemeen

4 oktober 2015

Jaarlijkse prijsuitreiking Groei en Bloei

Jaarlijkse prijsuitreiking Groei en Bloei

BORCULO – De keurmeesters van de Berkellandse afdeling van Groei en Bloei hebben hun jaarlijkse tuinkeuringen erop zitten. In het voorjaar, de zomer en het najaar zijn alle voortuinen in Borculo door telkens twee verschillende keurmeesters gekeurd. De tuinen werden beoordeeld op verschillende onderdelen, o.a. algemene indruk, het plantenassortiment, het onderhoud en de opbouw van de tuin.
De jaarlijkse prijsuitreiking vindt dit jaar plaats op maandag 12 oktober 2015 in zaal “ Peters” Steenstraat 7 in Borculo. De avond begint om 19.30 uur. Bent u geen prijswinnaar, maar is uw tuin wel gekeurd, dan bent u ook van harte welkom. De toegang is gratis. Alle aanwezigen, die geen prijs hebben gewonnen maken via een loterij toch kans op een attentie.
De voorzitter van de Berkellandse Groei- en Bloeiafdeling, Jan Schravesande, zal de prijzen uitreiken. Dit jaar zullen er speciale prijzen worden uitgereikt voor de mooiste jonge en trendy tuin.
De keurmeesters hebben dit jaar ook oog gehad voor het burgerinitiatief of wel voor het best onderhoud openbaar plantsoen in de straten van Borculo. Ook voor deze categorie zal een prijs zijn.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook