Algemeen

6 oktober 2015

Nationaal MS Fonds zoekt collectanten

Nationaal MS Fonds zoekt collectanten

BORCULO – Het Nationaal MS Fonds zoekt collectanten voor de jaarlijkse collecteweek van 23-28 november. Tienduizenden collectanten trotseren het novemberweer met de instelling: Een beetje kou gaat wel weer over, MS niet!
MS is een grillige ziekte maar vooral ook een beetje rare ziekte, want waarom raakt de ene persoon met MS in korte tijd snel geïnvalideerd en een ander met MS kan nog jarenlang goed functioneren? De enige gemeenschappelijke factor hierbij is angst. Mensen die aan MS lijden zijn altijd bang. Bang voor wat de ziekte kan aanrichten.
Daarom heeft het Nationaal MS Fonds een tweetal kernwoorden bij alle activiteiten en onderzoeken: genezing en verbetering! Genezing omdat we zo graag willen dat we een MS vrije wereld gaan krijgen. En wat je nu nog niet kunt genezen, kan je wellicht wel verbeteren zodat de kans op uiteindelijke genezing vergroot wordt.
Het Nationaal MS Fonds blijft zich inzetten op het ontwikkelen van nieuwe behandelprogramma´s waarbij het vertragen van invaliditeit het belangrijkste uitgangspunt is. Want waarom zou je stilstaan en afwachten als we nu al iets kunnen doen?
Wil jij je inzetten voor mensen met Multiple Sclerose? Meld je aan als collectant via 010-591 98 39, http://www.nationaalmsfonds.nl

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook