Algemeen

11 oktober 2015

Slagwerkspektakel in concert

Slagwerkspektakel in concert

BERKELLAND – Vier slagwerkgroepen uit Berkelland ontmoeten elkaar in een gezamenlijk slagwerkconcert op zaterdag 17 oktober bij Café Kuppers in Rietmolen. Voor zowel de malletband van Amicitia Rietmolen als de slagwerkgroep van Sophia’s Lust uit Ruurlo is dit een try-out voor het aanstaande concours. Het belooft een avond vol uitdagingen en met een zeer gevarieerd programma te worden.
Het concert wordt geopend door de malletband van Excelsior Gelselaar. Onder leiding van Otto Camfferman zullen zij na het openingswerk Concert Intrada enkele voor het publiek zeker bekende nummers spelen. De slagwerkers van Sophia’s Lust staan onder leiding van Jan Kreunen en zullen als tweede optreden. Op dit moment zitten zij midden in hun voorbereiding voor het Podium Concours in Geleen op 22 november. Tijdens dit concert laten zij hun concourswerken horen, waaronder Zumo de Naranga en Short Shuffle.
Instructeur André Floors zal met de slagwerkgroep van Crescendo Neede het concert na de pauze voortzetten met enkele spetterende slagwerkstukken als de Slagerij van Kampen medley. Tot slot laat ook de malletband van Amicitia Rietmolen zich van haar beste kant zien met onder andere het concourswerk Arensgenhout. Onder leiding van Dick Mengerink nemen de muzikanten op 7 november deel aan het Marching & Music Concours in Schiedam.
Wilt u horen wat slagwerkmuziek allemaal in zijn mars heeft, kom dan op zaterdag 17 oktober naar Café Kuppers in Rietmolen, Pastoor C.M. van Everdingenstraat 21. Het concert begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook