Algemeen

11 oktober 2015

Infomiddag GehandicaptenPlatform Berkelland

Infomiddag GehandicaptenPlatform Berkelland

BORCULO / EIBERGEN – Op dinsdagmiddag 27 oktober 2015 houdt het GehandicaptenPlatform Berkelland in samenwerking met Zorg Verandert en Zorgbelang Gelderland een bijeenkomst over de zorg die verandert. Er wordt stil gestaan bij de veranderingen in de zorg, voorbereiding op het keukentafelgesprek en de onafhankelijke cliëntenondersteuning.
Het informatiegedeelte wordt verzorgd door Antoinette Meys (projectleider Zorg Verandert) en Jeroen Willemsen (onafhankelijk cliëntondersteuner), beide werkzaam bij Zorgbelang Gelderland. Vervolgens worden de belangstellingen in kleine groepen verdeeld om door te praten en ervaringen met elkaar te delen.
 
De bijeenkomst wordt gehouden in Café-restaurant De Lindeboom, Hagen 28 in Eibergen. Aanvang 13.30 uur, einde 16.00 uur. Zaal open vanaf 13.00 uur.
De deelname is gratis. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus vooraf aanmelden is noodzakelijk. U kunt dit doen door aanmelding via het mailadres: gpb@gehandicaptenplatform-berkelland.nl of telefonisch bij Christine Peter-Konings (0545) 842398. Voor meer informatie kunt u ook met dit nummer bellen.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook