Home » Algemeen » Concert Algemeen Gemengd Koor op 7 november
Algemeen

27 oktober 2015

Concert Algemeen Gemengd Koor op 7 november

Concert Algemeen Gemengd Koor op 7 november

BORCULO – Na een ledenwerfactie van het Algemeen Gemengd Koor Borculo in het voorjaar, wil het AGK nu van zich laten horen door middel van een speciaal concert in de herfst. Het wordt gehouden op zaterdagavond 7 november in zaal Kerkemeijer in Borculo.
Het AGK speelt in op de donkere tijd van het jaar samen met kinderkoor Sing a Song uit Ruurlo en de Achterhoekse troubadour Gery Groot Zwaaftink. In zang, muziek en verhalen zal het thema Nacht ten gehore gebracht worden.
De muzikale leiding is in handen van de dirigentes Ina Sprick (AGK) en Karin Hukker (Sing a Song). “Hoewel we blij zijn met de nieuwe leden kan de klankkleur van het koor nog wel verbeterd worden”, aldus Ina Sprick. Zij hoopt daarom dat mannen uit het publiek enthousiast raken en zich spontaan als lid opgeven of eens komen meezingen en de sfeer proeven op een repetitieavond.
Het Borculo’s koor met leden uit heel Berkelland en omgeving heeft voor 2016 een nieuw, uitdagend project op het programma staan. Zo gaat het koor in februari meedoen aan een zangevenement in Leiden en voor juli zijn er zelfs plannen om naar Londen te gaan en in de Royal Albert Hall te zingen.
Op het programma staan dan de Carmina Burana van Carl Orff en the Armed Man van Karl Jenkins.

Informatie

Datum concert: zaterdag 7 november 2015
Plaats: zaal Kerkemeijer, Ruurloseweg 51, Borculo
Aanvang: 19.30 uur
Toegang: vrije gift
Meer informatie AGK: www.agk-borculo.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook