Algemeen

30 oktober 2015

Windkracht 6 bij Muziekvereniging Volharding

Windkracht 6 bij Muziekvereniging Volharding

BORCULO – Muziekvereniging Volharding zal in februari 2016 opnieuw van start gaan met het Windkracht 6 project. De jeugd leert daarbij kennismaken met de verschillende instrumenten die je in een harmonieorkest vindt. Er wordt gezongen, gedanst, gemusiceerd, instrumenten uitgeprobeerd en vooral veel plezier gemaakt.
Het project dat Volharding Borculo gaat doen heeft nog een extraatje. De kinderen leren namelijk ook noten lezen en blokfluit spelen. Zo krijgen ze in korte tijd de beginselen van het muziek maken onder de knie. Als leuke afsluiting van dit project zal er in samenwerking met de harmonie van Volharding een concertje gegeven worden.
De lessen starten op dinsdag 2 februari 2016 en zullen wekelijks iedere dinsdag gegeven worden in muziekcentrum Borculo (voorheen muziekgebouw Volharding) aan de Haarloseweg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rosanne Sprick: tel 06-51352776 of mail naar rosannesprick@hotmail.com. U kunt uw aanmelding mailen naar het secretariaat van Volharding: info@volhardingborculo.nl. Opgave is mogelijk t/m 25 januari 2016.
Kijk voor meer informatie over Muziekvereniging Volharding ook op de website: www.volhardingborculo.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook