Algemeen

30 oktober 2015

2e editie van Vrienden van Amicitia

2e editie van Vrienden van Amicitia

BORCULO – Amicitia goes ‘Pop & Rock’ in het Muziekcentrum in Borculo op vrijdagavond 27 november. In navolging op het succes van het evenement Vrienden van Amicitia in 2013, zijn Amicitia en vrienden opnieuw volop aan het repeteren voor het volgende muziekspektakel: Vrienden van Amicitia, de 2e editie.
In 2013 is in het kader van het 120-jarig jubileum van de muziekvereniging uit Geesteren een “Vrienden van Amicitia”concert uitgevoerd, waarbij het orkest aanvulling heeft gekregen van rockband en zang. Dit concert was een fantastische avond waar het nieuwe, frisse en moderne concept met veel enthousiasme werd ontvangen door het publiek.
Inmiddels is Amicitia weer flink aan het oefenen geslagen om nieuw repertoire in te studeren, bestaande uit vele hits van toen, maar vooral van nu. Van nummers van Avicci, Lady Gaga, Miss Montreal tot Guns N’ Roses en The Scorpions. Amicitia en haar band pakt uit!
Bij dit optreden werkt Muziekvereniging Amicitia uit Geesteren samen met de Classic Rock Coverband Guts uit Borculo, Popkoor SoSjaal uit Gelselaar, de zangeressen Els Everink en Marian Beerten en de Streetdance uit Geesteren.
Het avondvullende programma van Vrienden van Amicitia, vindt plaats op vrijdagavond 27 november vanaf 19:30 uur in het Muziekcentrum te Borculo. Na afloop zorgt de rockband Guts voor de afterparty.
Kaarten zijn te koop bij de verkooppunten: Tabakswinkel ‘Tabak & Wijn En Zo’ in Borculo of Café-Restaurant Baan en Supermarkt Geesink in Geesteren. Kaarten kosten €7,50 voor volwassenen en €2,50 voor kinderen t/m 12 jaar.
Voor meer informatie of het bestellen van kaarten kunt u tevens terecht bij Muziekvereniging Amicitia uit Geesteren via facebook of e-mail: amicitiageesteren@gmail.com.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook