Algemeen

31 oktober 2015

Avondopenstelling Repair Café Borculo goed van start

Avondopenstelling Repair Café Borculo goed van start

BORCULO – De extra openstelling in de avonduren van Repair Café Borculo is meteen goed ontvangen.
Per 14 oktober is het Repair Café Borculo op elke tweede woensdag van de maand naast de middaguren van 13.00 – 17.00 uur ook geopend van 18.30 – 21.30 uur. Tot na 21.00 uur werden er wederom huis-, tuin, en keuken apparaten gerepareerd, gereedschappen geslepen, klokken en horloges weer gangbaar gemaakt en kleding hersteld.
Zeker nu de tuinen weer winterklaar worden gemaakt lopen mensen tegen botte snoeischaren, (elektrische) heggenscharen en kantenknippers aan, en is het handig dat wanneer deze gereedschappen een tijd niet gebruikt gaan worden weer scherp en geolied opgeborgen kunnen worden voor het volgende seizoen.
Ook komt de winterkleding weer uit de kast en dan merkt men dat een rits stuk is of de kleding niet meer de juiste maat heeft. Ook met deze zaken helpt het Repair Café Borculo de bezoekers voort.
Het Repair Café Borculo is een vrijwilligersorganisatie die zich belangeloos inzet voor iedereen in de omgeving van Borculo en met name voor hen die het repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis, maar een vrije gift is op z’n plaats. Hiervan wordt onder meer nieuw gereedschap en klein reparatiemateriaal aangeschaft. Gebruikte onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend.
Voor het slijpwerk van gereedschappen wordt een kleine vaste vergoeding gerekend, afhankelijk van het te slijpen gereedschap.
Tijdens de reparaties kan tegen een gereduceerd tarief een verse kop koffie worden genuttigd bij eetcafé De Hoeksteen. Bonnen hiervoor zijn verkrijgbaar bij de receptie van Repair Café Borculo.
Het volgende Repair Café Borculo is op woensdag 11 november van 13.00 – 17.00 uur en van 18.30 -21.00 uur in De Schuur, eetcafé De Hoeksteen, Steenstraat 3, 7271 BN Borculo. Inlichtingen: repaircafeborculo@kpnmail.nl of 06-57 977 625.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook