Home » Algemeen » Jeugdteams tennisclub De Koem wederom kampioen
Algemeen
Sport

3 november 2015

Jeugdteams tennisclub De Koem wederom kampioen

Jeugdteams tennisclub De Koem wederom kampioen

BORCULO – Het gemengde jeugdteam tot en met 17 jaar van tennisclub De Koem uit Geesteren is net als in het voorjaar kampioen geworden in de najaarscompetitie. Na mooie overwinningen op onder andere Duiven, Zeddam en Dieren werd de laatste zondag gespeeld tegen Rapiditas uit Nijmegen. Omdat ook Rapiditas alle wedstrijden tot de laatste zondag gewonnen had, was het op voorhand een ongehoord spannend slot. De praktijk was zo mogelijk nog spannender. Met minimaal verschil werd een aantal partijen gewonnen. Onder het motto “het had net zo goed andersom kunnen zijn” werd toch in totaal met 3-2 gewonnen, waardoor het kampioenschap gevierd kon worden.
Ook het 1e jeugdteam in de categorie Groen 2 (woensdagmiddag) is ongeslagen kampioen geworden in de najaarscompetitie. De meiden waren voorafgaand aan de laatste wedstrijd al zeker van het kampioenschap, maar ook de laatste wedstrijd werd er niets weggegeven.
En alsof dat nog niet genoeg is; het damesteam werd ook kampioen in de najaarscompetitie. Het team bestond uit een combinatie van dames 1 en dames 2, die beiden in de voorjaarscompetitie ook al kampioen waren.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook