Algemeen
Featured

7 november 2015

Sinterklaas intocht op zaterdag 14 november

Sinterklaas intocht op zaterdag 14 november

BORCULO – Sinterklaas zal samen met ± 20 Pieten, en ook nog andere “schippers”, varend over de Berkel, op zaterdag 14 november in Borculo aankomen. Om 14.30 uur zullen presentatrice Astrid, een wethouder van de gemeente Berkelland, muziekvereniging Volharding en heel veel kinderen met ouders hen welkom heten aan de Berkel bij het gemeentehuis. De laatst gebouwde bruggen zijn hoog genoeg en de ophaalbruggen worden door de Zompenkearls geopend zodat Sint en Pieten ongestoord naar de aanlegsteiger kunnen varen om daar voet op Borculose bodem te zetten.
Het zal vast en zeker een bijzondere intocht zijn want er is weer een bepaald thema waar de Sint, Pieten en kinderen van zullen genieten. Na aankomst en welkom zal Sint in een koets stappen, welke getrokken wordt door vier witte pony’s. De Pieten zullen onderweg de hele kleintjes van snoep voorzien. Allen gaan achter muziek-vereniging Volharding via het Marktplein, Muraltplein, Voorstad en Scheilaan naar het Volharding-gebouw.
In het Volhardinggebouw, waar iedereen welkom is, zullen bij aankomst de deuren geopend worden om samen met Sint en Pieten een leuk feest te houden. Daar is uiteraard ook de mogelijkheid voor de kinderen om Sint een hand te geven. Na afloop krijgen de kinderen een kleine attentie. De scholen in Borculo ontvangen vooraf nog een aparte kaart van sint en pieten.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook