Home » Algemeen » Muzikale reis door Europa met Ensemble ‘The Great Charm’.
Algemeen

9 november 2015

Muzikale reis door Europa met Ensemble ‘The Great Charm’.

Muzikale reis door Europa met Ensemble ‘The Great Charm’.

BORCULO – Op 20 november 2015 geeft The Great Charm een prachtig concert in de Weemhof te Borculo. The Great Charm bestaat uit: Gudrun Herb, blokfluiten, Baldrick Deerenberg, blokfluiten, Frank Wakelkamp, viola da gamba en cello en als extra gast Pauline Schen¬ck, clavecimbel.
Vier musici, die hun sporen al verdiend hebben als solisten in bekende ensembles als het Huelgasensemble, Collegium Vocale Gent, Anima Eterna en Les Musiciens du Louvre, blijken elkaar op het podium enorm te inspireren. De combinatie blokfluiten met gamba, cello en clavecimbel geeft ongekende mogelijkheden: zo ontstaan programma’s met muziek van de vroege Middeleeuwen tot de 21e eeuw.
Geïnspireerd door historische instrumenten bouwt Baldrick Deerenberg voor elke compositie passende fluiten, daarbij maakt een metertje meer of minder niet uit. Ook het wisselen van gamba naar cello gebeurt moeiteloos. Op het programma staan werken van J.S. Bach, Dario Castello, Girolamo Frescobaldi e.a.
Het concert begint om 20.00 uur in de Weemhof, Weemhof 5 te Borculo. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten €15,- en zijn vooraf te bestellen via deweemhof@stuyt.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook