Algemeen

20 november 2015

Reislustig AGK vraagt muzikaal gezelschap

Reislustig AGK vraagt muzikaal gezelschap

BORCULO – Het Algemeen Gemengd Koor uit Borculo o.l.v. Ina Sprick – de Wilde gaat graag op reis en is regelmatig op zoek naar uitdagingen. Van 11 tot en met 14 februari 2016 worden voor de 28e keer de Scratch Muziekdagen in Leiden georganiseerd. ‘Scratch is afgeleid van ‘to start from scratch – beginnen vanuit het niets’. De Scratch Muziekdagen in Leiden zijn het grootste meerdaagse scratchevenement voor koren van Europa.
Het AGK doet zondag 14 februari 2016 mee aan dit evenement in de Pieterskerk in Leiden. Zij nodigt koorzangers en -zangeressen uit om als projectlid mee te doen aan dit indrukwekkend gebeuren. Uitgevoerd worden The Armed Man van Karl Jenkins en delen van de Carmina Burana van Carl Orff.
In het weekend van 10 juli wil het koor naar Londen voor het zingen van de Carmina Burana in de Royal Albert Hall. Ook hier gaat het om een groots scratchevenement. Het AGK werkt dit plan momenteel nader uit.
Zangers en zangeressen zijn van harte welkom zich als projectlid bij het koor aan te sluiten. De muziekstukken worden met ingang van 25 november elke woensdag van 20.00 tot 22.00 uur gerepeteerd in Het Hof, Hoflaan 3-5 in Borculo.
Projectzangers betalen 20 euro voor de repetities tot aan 14 februari ( inclusief koffie/thee en één keer koorscholing).
Aanmelden als projectzanger bij het AGK kan via de secretaris per email :secretaris@agk-borculo.nl of telefonisch 0545 – 474473 Rita Udo.
Het aanmelden en het eventueel aanschaffen van de muziek voor het scratchevenement in Leiden dient u zelf te doen via www.scratchleiden.nl
Voor meer informatie over het AGK www.agk-borculo.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook