Home » Algemeen » Alzheimer Café: ‘betekenis van muziek bij dementie’
Algemeen

29 november 2015

Alzheimer Café: ‘betekenis van muziek bij dementie’

Alzheimer Café: ‘betekenis van muziek bij dementie’

BORCULO – De afdeling Achterhoek van Alzheimer Nederland organiseert elke tweede dinsdag van de maand een Alzheimer Café in de gemeente Borculo.
Het thema van deze maand: Wat kan muziek voor mensen met dementie betekenen. Muziek verbindt, muziek verwarmt, muziek zorgt. Lizzy Dinghs, vaktherapeute muziek, presenteert hoe we muziek kunnen gebruiken om het welzijn van mensen met dementie te verbeteren. Deze avond staat in het teken van herinneringen, contact, stemming en beleving.
Een Alzheimer Café is een belangrijk trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen u meemaakt of bezighoudt; over dementie zelf en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. Dit gebeurt allemaal in een gemoedelijke sfeer. De toegang is altijd gratis evenals de koffie en de thee. Voor overige consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.
Zie voor meer informatie de website: www.alzheimer-nederland.nl/achterhoek of bel met de alzheimertelefoon van de afdeling Achterhoek: 06-13514411
Datum: dinsdag 8 december
Plaats: Grand café van het woonzorgcentrum Careaz J.W.Andriessen, Koppeldijk 40 in Borculo.
Tijdstip: Inloop en koffie vanaf 19.00. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook