Algemeen

13 december 2015

Lopen door Bethlehem met ‘Kerst for Kids’

Lopen door Bethlehem met ‘Kerst for Kids’

BORCULO – Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar “Kerst for Kids”. Dit evenement wordt gehouden op maandag 21 december tussen 18.00 en 20.15 uur rondom de gereformeerde kerk van Geesteren. “Kerst for Kids” is een interactief evenement speciaal voor kinderen van de basisschool.
Kinderen beleven de sfeer van het Bijbelse Bethlehem op een markt waar van alles gebeurt. Er is volop gelegenheid om van alles te zien en te maken. Je kunt ook met herders meelopen op speurtocht. En met de musical beleef je het Kerstverhaal op een bijzondere manier.
De kerkplein van de gereformeerde kerk in Geesteren is omgebouwd tot de stad Bethlehem. Op de markt is er genoeg te zien, te doen en te proeven. Je kunt eigen kaarsje maken, potjes kleien, een sieraad maken. Je kunt broodjes versieren, een kaarsenstandaard maken, doeken versieren, je naam schrijven in het Grieks of Latijn. Natuurlijk zijn de meeste marktkooplieden ook kinderen. Door het dorp lopen ook bewoners, muzikanten en dieren. En vuurkorven zullen de markt verlichten. Ook is er een levende stal in Betlehem.
Tot slot is er nog een prachtige en verrassende kerstmusical, speciaal voor deze avond geschreven. Vanaf 19.30 uur is deze te zien en te beleven in de gereformeerde kerk.
Wil je zelf achter een marktkraampje staan? Geef je dan op via kerstforkids@pkndewijngaard.nl.
Voor meer informatie: Jeroen Uhl, jeroen.uhl@gmail.com, tel 06-36590053.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook