Home » Algemeen » Kerstmiddag Zonnebloem bij Peters in Borculo
Algemeen

2 december 2015

Kerstmiddag Zonnebloem bij Peters in Borculo

Kerstmiddag Zonnebloem bij Peters in Borculo

BORCULO – Op zaterdag 12 december 2015 organiseert de Zonnebloem Borculo/Haarlo een kerstmiddag in Zaal Peters. Het programma wordt die middag verzorgd door dameskoor The Voices. Het koor biedt een kerstprogramma dat bestaat uit een kerstverhaal, kerstliederen door het koor en samenzang. De zaal is om 13.30 uur open, het programma begint om 14.00 uur en de kosten zijn € 10, – per persoon. Woont u in Borculo of Haarlo meldt u zich dan aan bij Gerrit Sprokkereef (06 55 94 08 11), woont u in Geesteren bel dan met Jannie Kreunen: (0545) 48 14 21 en woont u in Gelselaar dan kunt zich aanmelden bij Laura Ruiterkamp: (0545) 48 13 74.
De activiteiten van de Zonnebloem zijn bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking. Behoort u tot die doelgroep dan bent u van harte welkom, zowel op de kerstmiddag als bij de andere activiteiten. Het jaarprogramma 2016 is op de kerstmiddag beschikbaar.
De Zonnebloem heeft in Borculo en Haarlo een groot aantal vaste gasten. Bij deze groep is onlangs het jaarprogramma van 2016 in de bus gevallen. Wilt u ook automatisch het programma van de Zonnebloem ontvangen, dan kunt zich daarvoor ook tijdens de kerstmiddag aanmelden. Wilt u niet aan de activiteiten meedoen, maar stelt u bezoek aan huis op prijs dan kunt u dat ook aan de Zonnebloem laten weten via telefoonnummer (0545) 27 23 03.
Bent u donateur van de Zonnebloem? Dan is het goed dat u weet dat uw bijdrage naar de landelijke organisatie van de Zonnebloem gaat. De plaatselijke afdeling weet niet dat u donateur bent en benadert u dus ook niet persoonlijk met het plaatselijke programma. Maar bent u donateur en heeft u een lichamelijke beperking, dan bent u uiteraard van harte welkom bij alle activiteiten van de plaatselijke afdeling.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook