Home » Algemeen » Jeugddrumband Klein Begin organiseert Kids Talent Show
Algemeen

2 december 2015

Jeugddrumband Klein Begin organiseert Kids Talent Show

Jeugddrumband Klein Begin organiseert Kids Talent Show

BORCULO – Op woensdagmiddag 13 januari 2016 kunnen kinderen van alle basisscholen uit Berkelland hun talent laten zien in de Kids Talent Show!
Deze talentenjacht wordt georganiseerd door Het Klein Begin uit Borculo. Het Klein Begin is de oudste jeugddrumband van Nederland en weet als geen ander hoe leuk en belangrijk het is voor kinderen om hun talent te ontwikkelen. Daarom organiseren zij op 13 januari 2016 een Kids Talent Show waar kinderen o.a. individueel hun talent kunnen laten zien. Dansen, zingen, gitaar spelen, drummen, jongleren, hoepelen… alles mag.
Naast de individuele talenten is er ook speciale aandacht voor kinderen die in een groep of band optreden. Dit kan een zanggroep zijn maar ook een instrumentaal optreden, bijvoorbeeld met viool en piano of zelfs een rockband met gitaar en drums. Belangrijk is dat kinderen de mogelijkheid hebben om te laten zien wat ze graag doen. Daarnaast krijgen de kinderen tips van de jury, die o.a. bezet wordt door professioneel zangeres Marieke Dollekamp en burgemeester van Berkelland; Joost van Oostrum.
De Kids Talent Show word gehouden om 14:00 tot 16:30 in het clubgebouw van het Klein Begin aan het Jonkerspad 1 (Beerten Groep) in Borculo. De show wordt professioneel opgebouwd met een podium, licht, geluid en een professionele jury. En voor de leukste en beste act is er natuurlijk een leuke verrassing!
Opgeven & vragen stellen over de Kids Talent Show kan via een mail aan: info@hetkleinbegin.nl
Ouders, opa’s, oma’s, vriendjes, vriendinnetjes en alle andere geïnteresserden zijn van harte welkom om te komen kijken! Toegangskaarten zijn gratis, maar moeten wel gereserveerd worden. Dit kan via info@hetkleinbegin.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook