Home » Algemeen » DEO-loop weer als vanouds
Algemeen

6 december 2015

DEO-loop weer als vanouds

DEO-loop weer als vanouds

BORCULO – Op zaterdag 19 december vindt de jaarlijkse DEO-loop weer plaats. Start en finish van de 35ste editie van de DEO-loop zijn bij het sportcomplex van voetbalvereniging DEO aan de Platvoetsdijk te Borculo.
Net als andere jaren hebben deelnemers weer kiezen uit 4 afstanden, namelijk 2,1, 5,1, 10,3 en 14,1 km. De start van de 2,1 km is om 13.00, de overige afstanden starten om 13.30. Voor de vaste deelnemers is het parcours inmiddels bekend terrein en slingert over verharde en onverharde wegen door het bosrijke gebied van de Dijkhoek. Start en finish van de DEO-loop zijn bij het sportcomplex van voetbalvereniging DEO. Er zijn faciliteiten aanwezig voor omkleden en douchen.
Net als voorgaande jaren kunnen deelnemers die niet in de rij willen staan voor de inschrijving zich vooraf inschrijven. Dit kan via de onlangs vernieuwde website van DEO, www.vvdeo.nl. Lopers kunnen hierdoor de DEO-loop tijdig in de agenda opnemen en zich met een paar clicks direct al opgeven. Naast inschrijving biedt de website ook na afloop informatie voor de lopers. Zo worden de uitslagen van alle afstanden kort na afloop direct op internet geplaatst. Daarnaast zullen ook weer veel ‘actiefoto’s’ te vinden zijn op www.vvdeo.nl. Bas Dibbelink, namens de organisatie: “We vinden het heel belangrijk dat elke deelnemer, ongeacht zijn of haar tijd, met een tevreden gevoel naar huis gaat. We ontvangen dan ook graag via het contactformulier van de site of via info@vvdeo.nl eventuele tips of aandachtspunten, zodat we daar de volgende editie rekening mee kunnen houden”.
De DEO-loop trekt een mooie mix aan deelnemers waarbij jong en oud aan de start verschijnen. De organisatoren hopen dit jaar weer veel lopers van atletiekverenigingen, loopclubs en natuurlijk van de eigen voetbalvereniging te mogen begroeten. Maar ook lopers die het hardlopen pas ontdekt hebben als hobby, kunnen hier een mooie tijd neerzetten. “Hoewel het niet direct tot nieuwe recordtijden zal leiden, hoop ik eigenlijk een beetje op winterse omstandigheden. Het wordt dan nog iets meer een echte winterse crossloop”, vervolgt survival-beoefenaar Bas Dibbelink.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook