Home » Algemeen » Kerstzaalvoetbaltoernooi bij v.v. Reünie
Algemeen

14 december 2015

Kerstzaalvoetbaltoernooi bij v.v. Reünie

Kerstzaalvoetbaltoernooi bij v.v. Reünie

BORCULO – Het is een goede traditie geworden, dat v.v. Reünie in de kerstvakantie het open Kerstzaalvoetbaltoernooi organiseert. Zo ook dit jaar en wel op zondag 27 december en maandag 28 december.
Zondag is het toernooi voor de A en B jeugd, de senioren en dames uit Borculo en omgeving. Om met een team mee te doen hoef je geen lid te zijn van Reünie. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur . Het toernooi duurt de hele dag en wordt gehouden in Sporthal ’t Timpke. De prijsuitreiking vindt plaats in de kantine op Sportpark “de Wildbaan”. De eigen bijdrage per persoon bedraagt incl. boerenkoolmaaltijd € 10,00.
Maandag 28 december is het de beurt aan de C, D en E jeugd. De E en D jeugd beginnen op maandagmorgen om 9.00 uur met hun wedstrijden en de prijsuitreiking is om ongeveer 13.00 uur. Dit is een beetje afhankelijk van het aantal deelnemende teams. Na de prijsuitreiking is het de beurt aan de C jeugd, zij spelen hun wedstrijden vanaf 13.30 uur en de prijsuitreiking is om ongeveer 17.00 uur. De eigen bijdrage per team is € 5,00. Ook hier geldt: je hoeft geen lid te zijn om mee te doen.
Op de site, www.vvreunie.nl, vind je inschrijfformulieren en verdere informatie. Het enige wat je hoeft te doen, is je uiterlijk maandag 21 december met je team aanmelden.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook