Algemeen

16 december 2015

Berkellandse Kids Talent Show nu al grote hit

Berkellandse Kids Talent Show nu al grote hit

BORCULO – De organisator van de Berkellandse Kids Talent Show, Jeugddrumband Klein Begin, ontvangt ontelbaar veel leuke reacties en ook de aanmeldingen vliegen al binnen! De Kids Talent Show wordt op woensdagmiddag 13 januari 2016 voor het eerst gehouden.
De Kids Talent Show heeft 4 fantastische juryleden, die de acts professioneel zullen beoordelen. Burgemeester van Berkelland, Joost van Oostrum twijfelde geen moment toen hij gevraagd werd voor de jury. Naast hem zal ook professioneel zangeres, Marieke Dollekamp, plaats nemen in de jury. Zij weet als geen ander hoe het is om mee te doen aan een talentenjacht omdat zij zelf in 2011 deelnam aan The Voice of Holland en daarmee zelfs in de live shows terecht kwam. Ook voor alle dans-gerelateerde acts is er een professioneel jurylid ingeschakeld. Lidy Hungerink danst al sinds haar 4e en heeft zich inmiddels ontwikkelt tot professioneel danseres, dans-docente en choreografe. Voor de instrumentale acts zal Annemieke van Doesburg jureren. Zij is afgestudeerd aan het conservatorium in Enschede en is momenteel actief als muziekdocent op basisscholen in o.a. Berkelland.
Het Klein Begin is de oudste jeugddrumband van Nederland en weet als geen ander hoe leuk en belangrijk het is voor kinderen om hun talent te ontwikkelen. Dansen, zingen, gitaar spelen, drummen, jongleren, hoepelen… alles mag! Daarnaast is er voor alle deelnemers een leuke attentie en voor de winnaar is er een hoofdprijs van € 100,-!
De Kids Talent Show word gehouden om 14:00 tot 16:30 in het clubgebouw van het Klein Begin aan het Jonkerspad 1 (Beerten Groep) in Borculo. De show wordt professioneel opgebouwd met een podium, licht, geluid en een professionele jury. Opgeven & vragen stellen over de Kids Talent Show kan via een mail aan: info@hetkleinbegin.nl.
Ouders, opa’s, oma’s, vriendjes, vriendinnetjes en alle andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om te komen kijken! Toegangskaarten zijn gratis maar deze moeten wel gereserveerd worden, dit kan via info@hetkleinbegin.nl Vol = vol!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook