Home » Algemeen » Kerkemeijer Gemini start “Club van 50”
Algemeen

19 december 2015

Kerkemeijer Gemini start “Club van 50”

Kerkemeijer Gemini start “Club van 50”

BORCULO – Ronald te Mebel mocht samen met voorzitter Hidde Bulten in sporthal ’t Timpke het bord van de ”club van 50” onthullen. Als eerste lid van de club mocht hij daarna een plaatje met zijn bedrijfsnaam op het bord plaatsen, waarmee de club officieel van start ging. Daarna werden er al meteen een aantal bordjes van leden bij geplaatst. Voorzitter Hidde Bulten overhandigde Ronald een mooi boeket als dank voor zijn deelname en hoopt nog vele nieuwe clubleden te mogen begroeten.
De club van 50 bestaat uit deelnemers die jaarlijks € 50,- ter beschikking stellen voor zaken die binnen de vereniging voor de leden verwezenlijkt worden. De deelnemer kan, indien gewenst, een gegraveerd plaatje op het bord laten plaatsen. Het bord hangt aan de muur in de sporthal naast de ingang.
Iedereen kan deelnemen aan de club van 50. Het is mogelijk om als bedrijf, individu of als groep deel te nemen.
Hoe loopt het lidmaatschap van de club van 50? Het lidmaatschap heeft een looptijd van één jaar en wordt onder gelijkblijvende voorwaarden automatisch met een jaar verlengd.
Hoe worden de leden van de club van 50 geïnformeerd?
De leden worden via de nieuwsbrief per e-mail op de hoogte gehouden over de gang van zaken
Je wordt lid door een inschrijfformulier in te vullen en dat ondertekend terug te mailen of in te leveren bij de sponsorcommissie van Kerkemeijer Gemini. Het formulier is aan te vragen via sc@geminiborculo.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook