Algemeen
Featured

19 december 2015

Fris het nieuwe jaar in met Borculose nieuwjaarsduik

Fris het nieuwe jaar in met Borculose nieuwjaarsduik

BORCULO – De St. voor Cultuur, Sport en Spel organiseert ook in 2016 weer de inmiddels traditionele Nieuwjaarsduik in de Hambroekplas te Borculo. De organisatie hoopt op mooi weer en hoopt vele enthousiastelingen te mogen verwelkomen, die het nieuwe jaar goed en fris willen beginnen.
Er zijn ook dit jaar vrachtwagens beschikbaar gesteld die als kleedruimte kunnen worden benut. Iedere deelnemer krijgt een t-shirt, voorzien van een speciale opdruk van 2016! Daarnaast krijgt iedere deelnemer weer een Unox muts en kop warme erwtensoep!
Het terrein is bemand vanaf 12.00 uur! De organisatie hoopt vele mensen een gelukkig 2016 en een verfrissende sprong te kunnen toewensen. Voor noodgevallen is dit keer Duikteam Air4All Divers paraat. De leden van Air4All Divers hopen van harte dat ze alleen een oefenbijeenkomst hebben en dat er niemand in nood komt, zoals gelukkig ook nog nooit is gebeurd.
Mocht de recreatieplas onverhoopt bevroren zijn, dan zal de Nieuwjaarsduik worden afgelast. Houdt daarom het goed het nieuws en het weer in de gaten.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook